Vanaf Nu Wordt Alles Anders - Op Zoek Naar De Liefde

Artikelnummer: 9102B1687
Aantal: 1

Auteur: Erik Bär, uitgever: Wolfaert Uitgevers
Paperback, druk 2011 | Nederlands | 176 pagina's | 9789491044106 | Afmeting: 24 x 20 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Liefde: je leert er niets over op school en de blaadjes vertellen het verhaal altijd net te mooi. Veel mensen krijgen goede voorbeelden van hun naasten, echter zonder aanwijzing voor eigen gebruik. En tegen de tijd dat je de theorie onder de knie hebt, komt je partner met een briljante actie die het slechtste in je boven haalt. Tegelijkertijd zijn we omringd door ideaalbeelden, droomparen en enorme vrijheid. Waar blijft dan toch ons grote geluk? We doen allemaal zo ons best, willen alles bereiken en bovenal: we willen geliefd zijn. Hoogste tijd dus voor de vraag: hoe moet dat in godsnaam, liefde?

Op zoek naar het antwoord zijn we op weg gegaan. Erik vanuit de inhoud en Rina vanuit de vorm. Meer dan zes jaar heeft dit boek erover gedaan om zijn doel te bereiken, soms met stroomversnellingen, maar ook met jaren stilte. Het is net als ons huwelijk een weergave van wat ons bindt en ook een expressie van datgene waarin we heel verschillend zijn. We garanderen hier geen succesformules, maar nodigen de lezer uit mee te reizen op onze tocht. Soms proberen we dingen langzaam te doorgronden, dan weer direct te verbeelden. We zullen het hier hebben over passie, over strijd en dansen. Is verliefdheid iets anders dan liefde? En houden we wel van onszelf?

Dit boek is voor iedereen die verliefd wil worden op het leven. Niet alleen die ene keer, maar de hele tijd. Niet alleen op de ware, maar op veel meer dan dat. Het is voor partners en singles. Voor mannen en voor vrouwen. Het is geschreven voor iedereen die voelt dat er meer is, maar er net niet bij kan. Daarom zullen we beginnen bij het begin.

Inhoudsopgave
- Hoofdstuk 1 begint bij de zoektocht. Waar vind je dat eigenlijk, liefde? Wat wordt er van ons verwacht en wat levert het op?
- In hoofdstuk 2 kijken we naar de kunst van de liefde. Geen relaties, geen gedoe. Wat is er voor nodig om te leven in liefde? Praktische tips, toepasbaar voor iedereen.
- Hoofdstuk 3 gaat over alles wat we het liefst vergeten. Over strijd en de schaduw van al het mooie uit het voorgaande.
- In hoofdstuk 4 proberen we de ervaring zelf onder woorden te brengen. Over de energie van toewijding, het plezier van verbondenheid en de zin van hartstocht.
- In hoofdstuk 5 staan relaties centraal. Van vriendschap tot het huwelijk en van ouders tot kinderen. Daarna zullen we stap voor stap door de partnerrelatie lopen.
- Hoofdstuk 6 gaat tenslotte over de diepere wijsheid in de liefde. Hier plaatsen we onszelf in een groter bewustzijn en eindigen met een liefde voor het leven.

Je kunt dit boek lezen als een verhaal met een begin en een einde, want er zit een duidelijke opbouw in. Maar waarschijnlijk heb je er meer aan om het losjes door te bladeren, af en toe een pagina. Zo krijgt een onderwerp even de ruimte, voordat je weer verder gaat. Wij wensen je veel plezier met het lezen, kijken en doen van de kunst van de liefde.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »