Verandermanagement - met xtra<br />Let op! Er is een nieuwe <a href="/nl/p/verandermanagement/9200000052122711/">editie</a>

Artikelnummer: 9102B2388
Aantal: 1

Auteur: Henk Kleijn, uitgever: Pearson Benelux B.V.
Paperback, inclusief "actief leren online-pasje' , 3e druk juni 2015 | Nederlands | 376 pagina's | 9789043023610 | 24,1 x 17 x 2,2 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In tegenstelling tot de meeste boeken over dit onderwerp, die de ‘zachte kant’ van het verandermanagement behandelen, kent dit boek een bedrijfskundige invalshoek. Verandermanagement is een zeer gedegen boek waarin, aan de hand van een eenvoudig stroommodel, de verschillende stappen van verandermanagement helder worden uitgelegd.
Het model start met een analyse van de interne en externe situatie van een organisatie. Daarna volgen de mogelijke strategische beleidsopties en de invloed hiervan op organisatieveranderingen. Vervolgens worden de elementen van succesvol veranderen en de belangrijkste veranderstrategieën beschreven. Bij de implementatie staan zowel een projectmatige als een procesmatige veranderaanpak centraal en worden relevante slaag- en faalfactoren besproken. Het boek sluit af met de evaluatie van veranderingen. Aan deze derde editie van Verandermanagement zijn in elk hoofdstuk openingscases en veel actuele praktijkvoorbeelden toegevoegd. Daarnaast komt er uitgebreid online materiaal zoals diverse checklisten over het verandervermogen van een organisatie beschikbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »