Leiderschap ontraadseld - 2e herziene druk

Artikelnummer: 9102P1063
Aantal: 1

Auteur: Manfred F.R. Kets de Vries, uitgever: Academic Service
Hardcover met stofomslag, 2e herziene druk 3e oplage juli 2006 | Nederlands | 258 pagina's | 9789052615882 | 23,8 x 15,7 x 3,3 cm

Tweedehands: Goed
In mooie, nette staat, met een naampje voorin, en op 4 (van de 258) pagina's een zin onderstreept of een aanduidingsteken in de kantlijn. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Wat is uw stijl van leidinggeven? Of u nu werkt op de werkvloer, of in een mooi kantoor op de hoek van de bovenste etage van een wolkenkrabber: wat hebt u vandaag gedaan om effectiever op te treden als leider? Geeft u het goede voorbeeld? In 'Leiderschap ontrafeld' van Manfred Kets de Vries komen de volgende onderwerpen aan bod: kenmerken van leiderschap; emotionele intelligentie in de werkomgeving; veranderingen in het zakenleven en de menselijke neiging zich daartegen te verzetten; het samenspel van rationele en irrationele krachten achter bestuurlijk gedrag; de levenscyclus en opvolging van CEO´s; hoe organisaties het leven uit hun medewerkers trekken en hoe je levensloze medewerkers nieuw leven inblaast; omgaan met 'neurotische' leiderschapsstijlen; persoonlijke en organisatieverandering; kenmerken van effectief leiderschap; culturele verschillen en hun invloed op bedrijven; het inschatten en ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Tot slot: het belang van de 'nar' binnen organisaties.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »