Heksen En Elfen / 5

Artikelnummer: 9102P1313
Aantal: 1

Auteur: Kim Harrison, uitgever: Luitingh
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 509 pagina's | 9789024530953 | 23 x 15 x 4,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw, en ongelezen. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In de wereld van de heks Rachel Morgan heeft een onbekend virus geleid tot de Ommekeer, de grote verandering die de mensheid heeft verdeeld in gewone mensen en bevolkingsgroepen die bestaan uit weerwolven, ondoden, demonen en verschrikkingen die zelfs nog geen naam hebben...

In Heksen & Elfen, alweer de vijfde roman over de witte heks Rachel Morgan, altijd onderweg, altijd verliefd, is Rachel nog steeds in het bezit van ‘de focus’, een vijfduizend jaar oud door demonen gewrocht artefact dat ongekende krachten bevat. Dat zorgt voor veel ongewenste aandacht uit allerlei duistere hoeken en gaten.
Bijgestaan door haar huiself Jenks en rechercheur Glenn moet Rachel tot het uiterste gaan om zich demonen, weerwezens en, met name, de kobold Trent Kalamack (en trawanten) én de meestervampier Piscary van het lijf te houden. Allemaal willen ze het artefact maar wat graag in handen krijgen. Tot overmaat van ramp doet een ongemeen gruwelijke seriemoordenaar van zich spreken en wordt Rachels weerwolfvriendje David Hue de belangrijkste verdachte.
De ontknoping laat de lezer happend naar lucht achter.

‘De lezer belandt meteen midden in de actie... Harrison levert meer dan voldoende opwinding aan.’
– Publishers Weekly

‘Angstaanjagend en – het grootste compliment voor een auteur van fantastische verhalen – volstrekt geloofwaardig.’ – Diana Gabaldon

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »