De Ijswoestijn

Artikelnummer: 9102P1533
Aantal: 1

Auteur: Maite Carranza, uitgever: Signature
Paperback, druk 2007 | Nederlands | 318 pagina's | 9789056722166 | 21,5 x 13,9 x 3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De profetie van O is uitgekomen. Nu hopen de heksenclans van de Omar dat Anaíd, de Uitverkorene met het vurige haar die de toverstaf bezit, een eind maakt aan de terreur van de bloeddorstige Odishheksen. Maar Anaíd is vijftien, verliefd, en daardoor kwetsbaarder dan ooit voor de listen en lagen van de Odish. Ze wordt gedwongen op de vlucht te slaan, samen met haar moeder Selene.
Tijdens deze lange, desperate tocht komt Anaíd meer te weten over haar moeder. Stukje bij beetje wordt de zwarte legende die rondom Selene is opgebouwd gedurende haar onbezonnen en opstandige jeugd, uit de doeken gedaan. Ook komt Anaíd te weten waar haar eigen oorsprong ligt: ze is gevormd in de hardheid van het eeuwige ijs, is een dochter van de sneeuw en zuster van de berin. Maar, wie is nu eigenlijk haar vader? Het antwoord kon niet ijzingwekkender zijn.
Maite Carranza, geboren in 1958 in Barcelona, heeft meer dan veertig kinder- en jeugdboeken en scenario's gepubliceerd, en ontving daarvoor alle belangrijke literaire prijzen in eigen land. De heksenoorlog-trilogie betekent Carranza's doorbraak naar een groot internationaal publiek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »