A pound of flesh 1 - Stuk van jou

Artikelnummer: 9102P2306
Aantal: 1

Auteur: Sophie Jackson, uitgever: Z&K
Paperback, 2e druk juli 2017 | Nederlands | 368 pagina's | 9789401906272 | 21 x 14 x 3,2 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Wesley Carter wist al voordat hij meerderjarig was hoe de gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar een ding had hij nooit meegemaakt: verliefdheid.

Sophie Jackson geeft de term 'badboy' een nieuwe betekenis in Stuk van jou. Wesley Carter is namelijk geen gewone badboy. Nee, we hebben het hier over een crimineel. Al voor hij meerderjarig was, wist hij hoe een gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar één ding heeft hij nog nooit meegemaakt: verliefdheid. Dus wanneer Kat Lane Engelse les komt geven in de New Yorkse gevangenis waar hij zit, raakt hij behoorlijk in de war - net als zij. Want hun verboden gevoelens voor elkaar zijn onmogelijk te negeren. IJzersterk geschreven door Sophie Jackson, die met Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh) een Orange is the New Black-achtig eerste deel van een sensuele en spannende boekenserie heeft geschreven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »