De mystieke roos - relaties en seksualiteit als een weg naar God

Artikelnummer: 9103B0572
Aantal: 1

Auteur: Ton van der Kroon, uitgever: Ankh-Hermes
Paperback, druk 2003 | Nederlands | 128 pagina's | 9789020283068 | 21,5 x 13,5 x 1 cm

Tweedehands: Goed
Oogt als nieuw, met op 11 (van de182) pagina's een klein streepje onder een woord en/of in de kantlijn. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
EEN INWIJDINGSWEG IN LIEFDE
In een tijd waarin veel mensen worstelen met relaties, waarin man-vrouwrollen steeds minder helder lijken te zijn, biedt 'De Mystieke Roos' een nieuw perspectief: Een inwijdingsweg waarin liefde, lust en spiritualiteit opnieuw met elkaar verbonden worden.
Ton van der Kroon, auteur van 'De Terugkeer van de Koning; het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap' toont ons op een persoonlijke en prettig leesbare manier hoe de gevoelens voor onze geliefde ons in contact kunnen brengen met kosmische liefde, en vice versa: hoe onze liefde voor het goddelijke kan leiden tot meer vreugde en vervulling in onze intieme relaties. De Mystieke Roos laat ons zien dat zowel de pijn als het plezier van relaties ons bij een dieper begrip van onszelf brengen.
Ton van der Kroon reisde over de hele wereld om zich te verdiepen in de oude sjamanistische en spirituele tradities. Hij schreef zeven boeken over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, waaronder 'Boek der Liefde', "Lichtwerkers gevraagd!', "De Zevende Poort', "Het Labyrint van de Tijd' en "De Meesters van Shambhala'.
Voor informatie, kijk op www.tonvanderkroon.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »