Natuurlijk gezond - traditionele huis-tuin-en keukenmiddelen voor iedere kwaal

Artikelnummer: 9103B0612
Aantal: 1

Auteur: Karin Berndl, uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Hardcover, druk 2007 | Nederlands | 112 pagina's | 9789048314119 | 21,3 x 21,2 x 2 cm

Tweedehands: Goed
Boek oogt als in nieuwstaat, maar wat aanduidingen met grijspotlood zijn weggegumd, deze zie je misschien nog lichtjes. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
In Natuurlijk gezond beschrijven Karin Berndl en Nici Hofer meer dan 40 huis-tuin-en-keukenmiddelen die kunnen helpen bij de behandeling van veelvoorkomende kwalen en ziektes - van koorts en sinusitis tot keelpijn, bronchitis en zelfs nachtmerries. Met simpele technieken en ingrediënten uit de voorraadkast kun je deze remedies eenvoudig in je eigen keuken maken.

Bereid je voor op onverwachte dingen... Ontdek waarom het dragen van azijnsokken koorts kan verlagen, hoe een mierikswortelketting ontstoken amandelen kan helpen genezen en waarom een gewone ui de oplossing kan zijn voor een bijensteek! Dit prachtig gefotografeerde en vormgegeven naslagwerk is het enige boek dat je nodig hebt om het hele jaar door helemaal gezond te blijven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »