Sjaars. - het leukste boek voor alle eerste jaars

Artikelnummer: 9103B1584
Aantal: 1

Auteur: Welmoed Barendsen, uitgever: Veltman Distributie inzake Just Publishers
Paperback, druk 2012 | Nederlands | 225 pagina's | 9789089752055 | 21,5 x 13,4 x 2,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Sjaars!
Welmoed Barendsen
Belevenissen van een eerstejaars student.
In Sjaars! vertelt Welmoed Barendsen, met veel humor en zelfspot, het verhaal van eerstejaars studente Femke. Ze baseert zich daarbij op haar eigen ervaringen.
Femke maakt, net alle duizenden andere beginnende studenten, voor het eerst kennis met het bruisende, maar vooral ook vermoeiende studentenleven. Het verhaal begint bij de introductietijd waarbij ze samen met een stel andere groentjes wegwijs wordt gemaakt in de studentenstad. Femke besluit zich in te schrijven bij een studentenvereniging. Daarmee belandt ze in een achtbaan van jaarclubs, disputen, hiërarchieën, studentenhuizen, besturen, studentikoziteit en uiteraard de beruchte 'ontgroening'.
Met vallen en opstaan komt Femke erachter dat de studententijd niet alleen om studeren gaat, maar vooral ook om nieuwe mensen leren kennen, feesten en alles uit je dag (en lever) halen.
Welmoed Barendsen (1990) schreef eerder het succesvolle Lijntje over de jaren dat ze aan anorexia leed. Na haar VWO deed ze vrijwilligerswerk en startte ze met haar studie. Welmoed is inmiddels derdejaars.
Reacties op Lijntje, het eerste boek van Welmoed Barendsen:
- '(...) Met veel humor geschreven'.
- 'Zeer herkenbaar en ondanks het onderwerp supergrappig.'
- 'Dit boek is een echte aanrader!'
- 'Het leest als een trein. Jammer dat het uit was.'
- 'Shocking en humoristisch.'

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »