After 2 - After 2: Je kan niet leven zonder hem - Deel 2 van de After-serie (ook los te lezen)

Artikelnummer: 9103P1913
Aantal: 1

Auteur: Anna Todd, uitgever: Boekerij
Paperback, druk 2015 | Nederlands | 608 pagina's | 9789022572962 | 23,1 x 15 x 5 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen… behalve haar.

Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als haar een gerucht bereikt over de ware oorsprong van hun relatie, slaat dat bij haar in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa verliefd werd, ondanks zijn boze buitenkant, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon verlaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun gepassioneerde nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige zoenen.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?

Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebber van boy bands. Nu ze die twee passies kan combineren in de romantische After-serie - Hardin is geïnspireerd op Harry Styles van One Direction - komt voor haar een droom uit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »