Het grote Sinterklaas journaal voorleesboek

Artikelnummer: 9104B2111
Aantal: 1

Auteur: Ajé Boschhuizen, uitgever: Podium b.v. Uitgeverij
Hardcover, druk 2013 | Nederlands | 223 pagina's | 9789057596070 | 24,9 x 17,6 x 2,5 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw, met persoonlijke boodschap van auteur voorin. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Het Sinterklaasjournaal is er nu dit boek met vijftig korte voorleesverhalen, rebusgedichten en Kort nieuws van Dieuwertje.
In een groot, donker bos zijn de Hoofdpiet, de Wellespiet en Pietje Precies verdwaald. Verdrietig en moedeloos zitten ze bij de zakken neer. Ondertussen werkt Titus Tillema in zijn rommelschuurtje aan een verlanglijstjesmachine, zeurt meneer Zanik over zijn cadeautjes en probeert de Huispiet voor de zoveelste keer de Pieten te tellen.
Dieuwertje Blok ziet in haar televisie-uitzending dat Pietje Paniek het Grote Boek van Sinterklaas is kwijtgeraakt en ze helpt de Rijmpiet zijn rijmpjes af te maken. Vinden de Pieten de weg naar huis? Komt het Grote Boek terug? En zullen we eindelijk te weten komen hoeveel Pieten Sinterklaas heeft?
Ajé Boschhuizen is bedenker, scenarioschrijver en eindredacteur van Het Sinterklaasjournaal. Hij schreef ook voor andere tv-series en verzorgde het filmscript voor Het Sinterklaasjournaal: De Meezing Moevie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »