Yougian / Het Nest Van De Harpij

Artikelnummer: 9104B3118
Aantal: 1

Auteur: Latoya Kreffer-Meuris, uitgever: Omslag, Uitgeverij De
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 204 pagina's | 9789081244350 | 21,1 x 14,9 x 1,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
De elfjarige Justin Daly woont met zijn ouders in het rustige dorpje Yougian. Op een avond vinden ze een verwilderd, jong meisje voor hun deur. Over zichzelf weet zij alleen nog dat ze Allyn heet en dat ze van de Kristalbergen is gekomen. Ze wordt opgenomen in het gezin.
Al snel ontstaat er een hechte band tussen Allyn, Justin en hun verwaande, maar trouwe vriend James. Allyns afkomst blijft in de jaren waarin ze samen opgroeien een raadsel, maar Justin komt er gaandeweg wel achter dat Allyn magische krachten bezit: ze beheerst de vier elementen van de natuur en ze kan helen.

Wanneer op een dag een Harpij – een oeroud, bloeddorstig wezen met het bovenlijf van een lelijke, oude vrouw en het lichaam van een reusachtige, monsterlijke vogel – Yougian dreigt aan te vallen, geeft Allyn haar ware identiteit prijs. En dan vallen alle puzzelstukjes van het grote geheim dat zij met zich meedraagt op hun plek. Er komt een wonderbaarlijke evolutie van de Harpij aan het licht, die nauw met Allyns lot is verweven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »