Nebra

Artikelnummer: 9104P0200
Aantal: 1

Auteur: Thomas Thiemeyer, uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 399 pagina's | 9789061125204 | 23,5 x 15,5 x 3,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Walpurgisnacht. Sneeuwstormen teisteren het lentelandschap van het Harzgebergte. Diep in dit gebergte dreigt een oeroude kracht ontketend te worden... In de hotels en pensions van de Harz bereidt men zich voor op het komende toeristenseizoen. Ook archeologe Hannah Peters is ter plekke, ze onderzoekt de geheimzinnige hemelschijf van Nebra, een sensationele vondst uit de Bronstijd - maar ze komt geen stap verder. Wat Hannah echter niet kan weten is dat er ook anderen achter de schijf aan zitten., een duistere macht die allang in de krochten van het Harzgebergte wacht om een allesvernietigende rite uit te voeren.

Als Hannah een man leert kennen die het gebergte lijkt te kennen als zijn broekzak, komt er eindelijk beweging in haar onderzoek. Maar dan is de schijf plotseling verdwenen en wordt Hannah meegezogen in de machtsstrijd van de oeroude sekte...

In Nebra keert archeologe Hannah Peters, bekend uit Het oog van Medusa, terug. Thomas Thiemeyer wordt inmiddels in één adem genoemd met Michael Crichton en Douglas Peterson.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »