De digitale transformatie - het 'handboek soldaat' voor de digitalisering van business en overheid

Artikelnummer: 9105B2238
Aantal: 1

Auteur: Adjiedj Bakas, uitgever: Bakas Books Bv
Hardcover, druk 2016 | Nederlands | 232 pagina's | 9789491932298 | Afmeting: 21,6 x 13,5 x 1,8 cm

Tweedehands: Goed
Als nieuw, met heel kleine beschadiging achterkant kaft. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
In de natuur is het niet het sterkste beest dat overleeft, maar het beest dat zich het beste weet aan te passen aan de veranderende omgeving. Deze oude wet van Darwin geldt meer dan ooit in de huidige, turbulente jaren '10. Managers, CFO's, marketeers, HR-specialisten en anderen merken nu al dat vrijwel alle disruptieve innovaties technologie-gedreven zijn. Maar de kloof tussen deze stakeholders enerzijds en techneuten en IT-ers anderzijds is nog te groot en moet nodig overbrugd worden. Alleen dan kan innovatie in bedrijven of overheidsorganisaties echt van de grond komen. Om stakeholders op weg te helpen met de digitale transformatie komen wij nu met 'het handboek soldaat voor de digitalisering van bedrijfsleven en overheid'.
De Digitale Transformatie wordt door bedrijven strategisch ingezet om hun organisatie en productieprocessen efficiënter te maken, om waardevermeerdering te realiseren, om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en om de klant nog tevredener te stellen. Slechts 27 procent van de bedrijven heeft echter een samenhangende digitale strategie die beschrijft hoe toegevoegde waarde voor de klant te creëren. Dat moet veranderen, want het draait allemaal om klanttevredenheid in deze digitale tijden.

Witold Kepinski (1969) is hoofdredacteur van Dutch IT-channel. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de nationale en internationale IT-business waar hij nieuws en marktontwikkelingen beschrijft. Witold werkte eerder bij de Amerikaanse media-multinational IDG (Infoworld, Webwereld, NetworkWorld, ComputerPartner) en VNU (CRN en Computable). Hij studeerde Geschiedenis in Leiden waar hij in 1996 afstudeerde met bijzonder interesse in de Amerikanistiek. Hij reist sindsdien regelmatig naar Noord-Amerika, het land waar tech innovatie aan de orde van de dag is. Als insider weet hij als geen ander wat er in de IT- en technologiebranche nu allemaal gebeurt.

Adjiedj Bakas (1963), door NRC gedoopt tot 'trendwatcher des vaderlands', is een veelgevraagd spreker, zowel in de technologiebranche als in de branches waar stakeholders van dit boek in werken. Van zijn eerdere boeken werden meer dan 700.000 stuks verkocht, hij geeft circa 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland. Hij ''explodeert van enthousiasme'' (Suddeutsche Zeitung), ''benut zijn wereldburgerschap op briljante manier'' (Times of India) en ''moet zeer serieus worden genomen'' (minister van EZ Henk Kamp). Hij wordt genoemd om zijn ''optimisme en inspiratiekracht'' (Frits Bolkestein) en werd uitgeroepen tot een van de 25 meest creatieve Nederlanders (Management Team) en een van de 100 meest invloedrijke mediapersoonlijkheden (Nederlands Media Netwerk).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »