Kijk wie je bent - versterk je persoonlijk leiderschap

Artikelnummer: 9105B3036
Aantal: 1

Auteur: Inca van Uuden, uitgever: Vakmedianet
| Nederlands | 9789462151857 | Afmeting: 24,1 x 15,6 x 0,9 cm

Tweedehands: Nieuw


Beschrijving
In Kijk wie je bent worden leidinggevenden en professionals uitgedaagd om hun persoonlijk leiderschap te versterken. In de literatuur wordt geroepen om nieuw leiderschap maar is dat wel nodig of is dat oude wijn in nieuwe zakken?

Leiderschap gaat immers om de inzet van je talenten en passie en hoe om te gaan met je onzekerheden en hoe je deze mix van elementen zo goed mogelijk durft in te zetten. Persoonlijk leiderschap dus! In dit boek wordt het resultaat van onderzoek onder 200 leidinggevenden en professionals naar hun persoonlijk leiderschap weergegeven en waardoor het wordt beïnvloed. Negen leiders uit verschillende sectoren delen bovendien hun persoonlijke bespiegelingen op hun eigen leiderschap. Een uitnodiging aan jou om te kijken wie je bent en hoe je je persoonlijk leiderschap kunt versterken en nog beter durft in te zetten.

Inhoudsopgave
01. Noot van de auteur
02. Interview met Simon Reinink
03. Mijn persoonlijke leiderschapsreis
04. Interview met Robbert-Marc de Haan
05. Wat is persoonlijk leiderschap?
06. Interview met Nicoly Vermeulen
07. Is persoonlijk leiderschap ontwikkelbaar?
08. Interview met Ben van Gent
09. Het onderzoek
10. Interview met Frans van Steenis
11. Interview met Gert Askes
12. De resultaten van het onderzoek
13. Interview met Paul van Gelder
14. De conclusies
15. Interview met Susanne Stolte
16. Hoe verder met persoonlijk leiderschap?
17. Interview met Caro van Eekelen
18. Slotwoord
19. Literatuur
Aanvullende informatie

Inca van Uuden (1971) is managing partner bij Higher & Company. Zij studeerde Economie en Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en Developing Leadership and Business Skills op Ashridge Business School. Voor Higher werkte zij bij KPMG, PricewaterhouseCoopers en SNS REAAL in verschillende eindverantwoordelijke HR rollen. Kijk wie je bent volgt op 2 eerdere boeken 10 maal top over vrouwen aan de top en De mix van maat- en mantelpakken over mixed leadership. Het beste uit mensen en jezelf halen is haar passie en dagelijkse drijfveer. Dit leidde tot Kijk wie je bent.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »