Handboek Voor Moderne Hypnotherapie - basistechnieken, methoden en toepassingen

Artikelnummer: 9105P2564
Aantal: 1

Auteur: Barbelo C. Uijtenbogaardt, uitgever: Globio Publishing
| Nederlands | 542 pagina's | 9789080507920

Tweedehands: Nieuw


Beschrijving
ypnotherapie is effectief gebleken bij het verwerken van lichte en ernstige trauma's en het leren omgaan met verslaving, pijn, angst, ziekte en verlies, relatieproblemen of gewoon niet lekker in je vel zitten. In dit handboek toont de auteur dat hypnotherapie een vak is dat je kunt leren aan de hand van duidelijk omschreven methoden en technieken met stappenplannen. Zij behandelt deze uitvoerig en laat zien hoe en wanneer ze kunnen worden toegepast. De verschillende methoden en technieken worden geïllustreerd aan de hand van de beschrijving van authentieke sessies.

Barbelo Uijtenbogaardt is pedagoog, hypnotherapeut, docent hypnotherapie, psychosociale therapie en Raja-yoga. Zij is oprichtster van Academie Hypnos (hbo PSBK, registratie CPION) die de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie met diverse specialisaties verzorgt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »