Niet voor piloten + QR codes in boek - frank Versteegh, gepassioneerd airshow en air race piloot neemt u mee in zijn cockpit

Artikelnummer: 9107P0921
Aantal: 1

Auteur: Frank Versteegh, uitgever: Cavok B.V.
Hardcover, druk 2012 | Nederlands | 12252 pagina's | 9789081980302 | 31,5 x 31,2 x 4,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Heeft nauwelijks waarneembare gebruikssporen, conditie als nieuw. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Niet voor Piloten
Door Frank Versteegh, aerobatics piloot en veiligheid consultant

In zijn multimediale boek Niet voor Piloten neemt Frank Versteegh de lezer en kijker mee naar de sensationele wereld van aerobatics, de meest spectaculaire en uitdagende sport die er is.
Versteegh is de man die onder de Erasmusbrug door vloog en op het circuit van Zandvoort landde.
Niet voor Piloten is een uniek boek. Het is een jongensboek over de fantastische, vrije wereld van de luchtvaart. Maar ook is het een inspirerende biografie van een gedreven piloot, die een van 's werelds beste in zijn sport werd en daarna een bloeiende carrière als veiligheidsdeskundige begon. En het is een dynamisch belevingsboek, dat naast de schitterende foto's en verhalen toegang geeft tot meer dan 100 films online.
Frank Versteegh is het ultieme voorbeeld van de self made man van Amerikaanse proporties en allure. Nederland kent geen tweede sportman, ondernemer, organisator, en onverbeterlijke optimist zoals Versteegh. Hij gaat als aerobatics freestyler altijd net even verder in zijn shows. Dat bezorgde hem internationaal zijn toppositie, maar ook veel tegenwerking van de Nederlandse luchtvaartautoriteit.
Versteeghs mantra is: veiligheid boven alles. Het verloop van zijn carrière als piloot - van zijn eerste vlucht in een zweefvliegtuig als 17-jarige tot zijn deelname aan de Red Bull Airraces - laat zien wat er bij komt kijken als je vliegen tot kunst verheft. Naast een supervliegtuig ook een ontembare passie voor vliegen, een ijzeren discipline en vooral de juiste mentaliteit.
De foto's in Niet voor Piloten en de online films laten Versteegh aan het werk zien. Hij vliegt op de meest exotische locaties. Vanuit de cockpit is te zien aan welke G-krachten en snelheden hij wordt blootgesteld. Gewone stervelingen (maar ook Formule 1 coureurs die meevlogen) worden ziek en raken gedesoriënteerd, Versteegh werkt met ingeslepen precisie zijn vliegprogramma af. Glunderend drinkt hij daarna een biertje met zijn collega's. Versteegh is een veelgevraagd spreker over veiligheid en risicomanagement.
De opbrengsten van Niet voor Piloten doneert Versteegh aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de stichting Kinderen Kankervrij. Daartoe besloot hij nadat het dochtertje van een vriend overleed aan leukemie.
Het boek Niet voor Piloten is verkrijgbaar via www.nietvoorpiloten.nl.


Frank Versteegh- Niet voor Piloten, Hardcover
ISBN- 978-90-819803-02, 228 pagina's
34,95

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »