Gastronomie - de beste stukken uit Elsevier

Artikelnummer: 9108B0036
Aantal: 1

Auteur: Johannes van Dam, uitgever: One Business B.V.
Paperback, 1e druk september 2011 | Nederlands | 167 pagina's | 9789068828917 | 20,2 x 12,7 x 1,6 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit EW
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij EW verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »