De reizende jurist - reisverhalen en reistips van bekende juristen

Artikelnummer: 9108B1169
Aantal: 1

Auteur: Onbekend, uitgever: Kluwer
Paperback | Nederlands | 255 pagina's | 9789013048575 | Afmeting: 18,1 x 11,9 x 2,1 cm

Tweedehands: Goed
Oogt mooi als nieuw, met een leesvouwtje in de rug. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Reis mee met ruim vijftig bekende Nederlandse juristen uit alle professionele windstreken en ontdek hun reiswereld. Van Ameland tot de Amazone: de mooiste plekken en de indrukwekkendste ervaringen.

In dit fraaie en rijkelijk geïllustreerde boek leest u wat ze meemaakten en waar ze het liefst naar toegaan. Maar ook waar ze nooit meer zullen terugkeren....! Ieder verhaal is uniek. Iedere bladzijde brengt een verrassing.

*Een mooi en tijdloos cadeau voor iedere professional in de juridische wereld en rechtenstudenten. En uiteraard voor iedere reisliefhebber.
*Stijlvolle originele vormgeving, prachtige foto's
*Ook bijzonder geschikt als relatie- of personeelsgeschenk. Neem voor informatie over de mogelijkheden contact op met de uitgevers Nicolai Duin en Liselotte Feenstra (e-mail [email protected], telefoon 0570 647 411).
Goede reis!

Met de aanschaf van dit boek steunt u de Stichting Advocaten voor Advocaten, een stichting die zich wereldwijd inzet om advocaten die in hun beroepsuitoefening worden bedreigd of belemmerd, te ondersteunen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »