Single - Intimiteit & alleen zijn

Artikelnummer: 9108P1645
Aantal: 1

Auteur: Stephanie Dowrick, uitgever: Uitgeverij Contact
Paperback, druk 2001 | Nederlands | 335 pagina's | 9789025412500 | 24 x 16 x 4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Heeft nauwelijks waarneembare gebruikssporen, conditie als nieuw, (pagina's ietwat geel, inherent aan papiersoort). Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Waarom gaan goede relaties soms toch kapot en hoe komt het dat we totaal kunnen veranderen wanneer we een relatie hebben? Wat maakt het zo moeilijk met iemand samen te leven die twintig jaar eerder je grote liefde was? En waarom lijkt het alsof vrouwen alleen maar geven terwijl mannen alleen maar nemen in een relatie?
Iedereen wil een geweldige levenspartner hebben, maar tegelijkertijd hebben we ook een verlangen naar alleen zijn. Relatiemoeheid, de constante druk van de samenleving om je te binden, de angst om je vrijheid te verliezen, het zijn allemaal gevoelens waardoor je leven soms vreselijk moeilijk wordt.
Stephanie Dowrick laat ons in dit boek zien dat een goede relatie met anderen afhankelijk is van een goede relatie met jezelf. Alleen zijn en samenleven zijn daardoor onlosmakelijk verbonden met elkaar. Zoals een van de personen in haar boek metaforisch stelt: 'Je kunt pas op een tandem rijden, wanneer je het fietsen op een eenvoudige fiets onder de knie hebt.'

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »