Zoo Groot!

Artikelnummer: 9108P2069
Aantal: 1

Auteur: T. Komiya, uitgever: Uitgeverij De Fontein
Hardcover, druk 2010 | Nederlands | 48 pagina's | 9789026127977 | 37,1 x 26,3 x 1,2 cm

Tweedehands: Goed
Boek oogt mooi als nieuw, maar met drie van de openvouwbare pagina's hebben een kreukje, omdat deze niet goed teruggestopt zijn en de rug is licht verkleurd. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Teruyuki Komiya is directeur van de Ueno Zoo in Tokyo, Japan. Alle foto's in het boek zijn gemaakt in Japanse dierentuinen. Naam en leeftijd van de dieren staan naast de foto's. Op de tekeningen langs de rand van de pagina kun je zien welk deel van het dier precies op de foto staat, en waar je op kunt letten bij het kijken ZOO groot! is een uniek boek, met foto's van twintig dieren. Geen gewone foto's, maar foto's op ware grootte! Bij ieder dier staan leuke weetjes die je helpen om goed te kijken. De bek van de tijger is zo dichtbij dat het lijkt alsof hij op het punt staat je op te eten. Hoe kun je het verschil zien tussen een zeehond en een zeeleeuw? De dromedaris heeft heel lange wimpers en een opgerolde egel is kleiner dan je denkt. Baby-olifant Yumeka is pas zes maanden oud, maar toch al behoorlijk groot. Speciale uitvouwbare pagina's zorgen ervoor dat zelfs de koppen van de allergrootste dieren op ware grootte kunnen worden afgebeeld. Je weet niet wat je ziet!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »