Geloof: Waan Of Werkelijkeheid? - Waaro Geloven Goed Is Voor Je Gezondheid

Artikelnummer: 9109B0323
Aantal: 1

Auteur: Andrew Sims, uitgever: Royal Jongbloed
Paperback, druk 2010 | Nederlands | 288 pagina's | 9789058299635

Tweedehands: Goed
Als nieuw, met enkele lichte leesvouwtjes in de rug. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
We leven in een tijd waarin wetenschap, theologie en marktdenken bijna alles lijken te verklaren. Iemand die toegeeft dat hij in God gelooft, wordt tegenwoordig zowat voor gek verklaard. Maar is het geloof echt een waanidee van mensen en is het , zoals sommige beweren, slecht voor je gezondheid? Of heeft het juist een positief effect op lichaam en geest?
Daarover gaat Geloof: waan of werkelijkheid?

In dit boek bespreekt Andrew Sims de psychiatrische aspecten van het geloof in God. Hij gaat in op de relatie tussen godsdienst en welzijn en het mogelijke verband tussen godsdienst en mentale stoornissen. Ook vertelt Sims wat bezetenheid door demonen met psychiatrie en het christelijk geloof te maken heeft.

Dit boek is geschikt voor iedereen die het verband tussen godsdienst en geestelijke gezondeid wil bestuderen. Het is een aanrader voor wie geïnteresseerd is in de discussie over God en de invloed van het geloof op het welzijn van de mens.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »