Basisboek Portretfotografie

Artikelnummer: 9109B2620
Aantal: 1

Auteur: Buschman, uitgever: Focus Publishing B.V.
Paperback, 3e druk november 2002 | Nederlands | 64 pagina's | 9789072216755

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Mich Buschman (1949) start zijn carrière in het basisonderwijs. Na het behalen van het diploma reportagefotograaf aan de Fotovakschool creëert hij de mogelijkheid zijn leraarschap te combineren met de functie van technisch redacteur bij het maandblad Focus. Naast vele tests publiceert hij meer en meer artikelen met fotografisch didactische inhoud. Deze resulteren in de Basisboeken Zwartwit fotografie en licht meten.
Door zijn perfectionisme en grote interesse voor fotoproducten ontwikkelt hij zich tot 'waakhond van de fotoindustrie', en velen waarderen hem om zijn vaardigheid in de overdracht van kennis. Sinds 1991 werkt hij volledig in en aan de fotografie, als docent aan de Fotovakschool en als vakfotograaf. Momenteel is hij coördinator van PhotoCentre BV, een didactisch samenwerkingsverband tussen Focus en de Fotovakschool.
Dit derde Basisboek ontstond op veler verzoek. Het portret mag zich in een grote belangstelling verheugen en na twee jaren als docent Studierichting Portret veel cursisten te hebben geïnstrueerd en geïnspireerd moest dit boek wel verschijnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »