Commissaris Cremer hc01. de zwakste schakel - de zwakste schakel

Artikelnummer: 9109B3044
Aantal: 1

Auteur: Hal Foster, uitgever: Silvester Strips Uitgeverij B.V.
| Nederlands | 48 pagina's | 9789058853035

Tweedehands: Nieuw


Beschrijving
De dochter van de burgemeester is er vandoor met een stel hippies en dat is natuurlijk verschrikkelijk. Ze gebruiken drugs en lopen naakt rond. Wie kun je in zo’n geval beter niet inschakelen? Precies. Commissaris Crémèr volgt de troep langharigen naar Breda. Onderweg koopt hij per ongeluk een spacecake dus het wordt uiteindelijk een heel plezierig uitstapje. Of hij ook nog terugkomt met de dochter van de burgemeester is bijzaak voor de inspecteur uit Seraing die anders dan zijn beroemde collega Maigret eigenlijk niets oplost. Commissaris Crémèr is een geslaagde persiflage op de detective maar dan wel een met een serieuze ondertoon.

DANIEL CASANAVE debuteerde in Nederland met de schitterende biografische schets van de dichter Baudelaire, gebaseerd op een toneelstuk van Noël Tuot. Hij werkte samen met de veelgeprezen striptekenaar en –schrijver Manu Larcenet. Samen met de Belgische scenarist David Vandermeulen maakte hij Commissaris Crémèr. De Brusselaar Vandermeulen maakte naam als undergroundartiest met Clandestine Books en met zijn zelfgetekende, prestigieuze serie over de Duitse Nobelprijswinnaar voor scheikunde Fritz Haber.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »