Tarantula

Artikelnummer: 9109P0902
Aantal: 1

Auteur: Jorun Thorring, uitgever: Davidsfonds
Paperback, druk 2010 | Nederlands | 400 pagina's | 9789063065881 | Afmeting: 22,1 x 14,6 x 3,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
1961, de Franse familie Tesson vlucht halsoverkop uit Algerije tijdens de burgeroorlog. Als 40 jaar later een lid uit dezelfde prominente Parijse familie verdwijnt, maakt politierechercheur en forensisch experte Orla Os zich er niet meteen druk over. Maar na een beetje druk van hogerhand en van de invloedrijke familie is de verdwijning van Adam Fabre, eigenaar van een modellenbureau en notoir rokkenjager, algauw haar topprioriteit. Zeker als zijn auto gevonden wordt, met daarin het lijk van een jonge, onbekende vrouw.
Beetje bij beetje slaagt Orla erin om het mysterie te onthullen. Over koloniaal verleden en oude zonden, mensenhandel en prostitutie, bedrog en schuld. De dader spint een gevaarlijk web rondom haar…
JORUN THØRRING verdiept zich in het kleurrijke verleden van Frankrijk en reist heen en weer tussen Algerije en Parijs. Ze is een meester in het tekenen van portretten, in het scheppen van onderhuidse spanning. Tarantula is een literaire thriller vol ernst, tragiek en spanning. Een waardige opvolger voor Schaduwsporen, de eerste thriller met Orla Os in de hoofdrol.
‘Genoeg om een thrillerfan die tevens literaire eisen stelt uren zoet te houden. Een succesvolle mix van Scandinavische degelijkheid en Romaanse sensibiliteit.’ (Staf Schoeters in de Leeswolf over Schaduwsporen)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »