Dri3

Artikelnummer: 9109P1920
Aantal: 1

Auteur: Ted Dekker, uitgever: Kok
Paperback, 3e druk 2008 | Nederlands | 352 pagina's | 9789043508452 | Afmeting: 24,1 x 16,1 x 2,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw en ongelezen. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Kevin Parson zit achter het stuur als zijn mobiele telefoon gaat. Ene Slater meldt: 'Je krijgt precies drie minuten om je zonde te belijden aan de wereld. Wanneer je weigert dat te doen, vliegt je auto de lucht in.' Einde gesprek. Kevin raakt in paniek. Wie is deze Slater? Maakt hij zijn dreigementen ook waar? Kevin neemt het zekere voor het onzekere, zet de auto stil en springt eruit. Precies drie minuten later volgt de ontploffing.

Zo begint een nachtmerrie, waarin steeds meer levens op het spel staan. Weer een telefoontje, weer een raadsel, weer een deadline, nog een bomaanslag. En zo zal het doorgaan zolang Kevin zijn zonde niet belijdt.
Het probleem is echter dat Kevin geen idee heeft op welke zonde Slater doelt. Geholpen door FBI-agente Jennifer Peters en CBI-agente Samantha Sheer probeert Kevin de identiteit van Slater te achterhalen. Hij blijft hen echter steeds een stap voor met zijn vernuftige, levensgevaarlijke kat-en-muisspelletjes...

Betreed de wereld van 'Dri3', waarin niets is wat het lijkt te zijn. Waarin wit zwart is, en zwart wit, en je grootste vriend je ergste vijand zou kunnen zijn.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »