De hand van Obama - Verslag Van Een Onwaarschijnlijke Overwinning

Artikelnummer: 9110B2880
Aantal: 1

Auteur: Philippe Remarque, uitgever: Prometheus
Paperback, druk 2009 | Nederlands | 287 pagina's | 9789044612769 | Afmeting: 20 x 12,3 x 2,6 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Barack Obama maakt geschiedenis en de verslaggever is zijn eerste geschiedschrijver. Philippe Remarque volgt als correspondent van de Volkskrant Obama's opmars op de voet. In De hand van Obama, dat onmiddellijk na de verkiezingen van 4 november uitkomt, blikt hij terug op de moeder van alle verkiezingscampagnes.

Hoe voelt het om in een juichende menigte te staan? Wie is Barack Obama? Waarom won hij? Wat gaat hij doen? Remarque raakt onder de indruk van Obama's charisma, ploetert door de sneeuw van Iowa en beleeft het wonder van zijn eerste overwinning. Hij is getuige van het epische gevecht tussen Obama en Clinton, ziet de dwarsligger John McCain opkomen en maakt zich vrolijk over de eigenaardigheden van het moderne campagnevoeren. In dit nieuwe, persoonlijke verhaal beschrijft Philippe Remarque de campagne met de verwondering van de nieuwkomer. En als John McCain wint? Dan is het nog steeds het verslag van een spannende campagne, di de wereld een jaar in zijn ban hield.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »