Sri Lanka

Artikelnummer: 9110B2889
Aantal: 1

Auteur: Insight Guides (Nederlandstali, uitgever: Cambium, Uitgeverij
Paperback, 9e druk 2013 | Nederlands | 320 pagina's | 9789066551862 | Afmeting: 22,5 x 15,2 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Sri Lanka is het land van schitterende saffieren, smaakvolle thee, versierde olifanten, oude boeddhistische kloosters en jungles vol wilde dieren en bijzondere flora.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit aantrekkelijke eiland, dat eens bekend stond als Ceylon. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de cultuur en de vele verschillende bevolkingsgroepen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het drukke Colombo naar de theeplantages van Nuwara Eliya, van de stranden aan de zuidwestkust naar de tempels van Jaffna en de Culturele Driehoek met zijn prachtige oude monumenten. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'De tsunami' en 'Mudra's'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Sri Lanka is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »