De belofte van Laban

Artikelnummer: 9110P1297
Aantal: 2

Auteur: Armand Gimbrère, uitgever: Gheringbooks
Hardcover, druk 2011 | Nederlands | 318 pagina's | 9789078839002 | Afmeting: 22,8 x 15,6 x 3,2 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
E BELOFTE VAN LABAN: De vijftienjarige Florian Bennett groeit op als telg van een rijke Engelse familie in het liefelijke Bures St. Mary in Suffolk County. Samen met zijn vrienden geniet hij van een onbezorgde jeugd. Wat Florian echter niet weet is dat zijn familie in opdracht van een onbekende koning al eeuwenlang een geheim bewaart. Als hij op een kwade dag dit geheim ontdekt, komt hij terecht in een andere wereld: het rijk van koning Laban. Hier ontmoet hij Lucas en de mooie Neohra.
Nergal, de tegenstander van Laban, wil de macht grijpen over het hele koninkrijk, en wordt daarbij geholpen door angstaanjagende eksterkrijgers en mollen, die groeien van elke roddel die ze horen en die deze graag doorvertellen. In opdracht van Laban gaat Florian op een geheime missie om Nergal tegen te houden en wordt uiteindelijk met een vreselijk dilemma geconfronteerd…
OVER DE AUTEUR: 'De belofte van Laban' is het debuut van Armand Gimbrère (Stiphout, 1962). Het verhaal begint in Engeland, waar de auteur een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Armand heeft ook in Canada gewoond. De prachtige, ongerepte natuur van de Rocky Mountains heeft model gestaan voor de koninkrijken en de gewesten in dit boek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »