The Bibendum Cookbook

Artikelnummer: 9110P3150
Aantal: 1

Auteur: Sir Terence Conran
Hardcover met stofomslag, druk 2008 | 9781840915051

Tweedehands: Goed
Als nieuw en ongebruikt, met een lichte verkleuring op de rug en wat nauwelijks waarneembare gebruikssporen aan stofomslag. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Housed in the historic Michelin building, Bibendum Restaurant has been an iconic part of the restaurant scene in London for 25 years. This book brings Simon Hopkinson, original chef and now a very well-respected food writer, back to tell us about 10 of his favourite Bibendum Classics, still on the menu today including Piedmontese Peppers and Fillet Steak au Poivre. Matthew Harris, the Head Chef whose seasonal and uncluttered cooking has won him many accolades, presents more than 40 quality recipes for you to cook at home from Soup de Poisson, Roast Grouse with Bread Sauce and Slow-cooked Pork Belly to Marbled Chocolate Mousse Cake and Passionfriut Tart. This is simple, stylish food at its best - easy to prepare and cook, generous in flavour and convivial to serve and share.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »