Vertrouwen groeit in stilte - bijbelse reflectie, gebed, zang

Artikelnummer: 9111B0498
Aantal: 1

Auteur: Taize, uitgever: Adveniat Geloofseducatie B.V.
Paperback, 2e druk 2012 | Nederlands | 144 pagina's | 9789491042027 | Afmeting: 21,5 x 14 x 1,4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Bijbelse Meditaties
Reflectie / Gebed / Zang

Taizé is bekend om de manier waarop de broeders de Bijbel openen, op een frisse en duidelijke manier. In dit boek vind je zestig bijbelse meditaties, geschreven door de broeders van de Taizé-gemeenschap. Ze volgen een route van persoonlijke groei langs levensthema's als vergeving, innerlijke genezing, hoop, inzicht en liefde.

Gods liefde is oneindig en onvoorwaardelijk, maar vertrouwen op zijn liefde is vaak moeilijk. Daarin moet je groeien. Angsten moeten worden overwonnen, geloof moet worden gevoed. De meditaties in dit boek vormen zaadjes van vertrouwen met het potentieel van een rijke groei aan ieder die ze leest en erover nadenkt.

Elk bijbelfragment in dit boek gaat vergezeld van vragen en van een gebed, geschreven door de stichter van de gemeenschap, broeder Roger Schütz. Een Taizé-lied, compleet met muziek, geeft een extra dimensie aan de meditaties.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »