Ik Doe Het Toch

Artikelnummer: 9111B3268
Aantal: 1

Auteur: Bart Demyttenaere, uitgever: The House of Books B.V.
Hardcover, druk 2002 | Nederlands | 29 pagina's | 9789044305371 | Afmeting: 22 x 22 x 1 cm

Tweedehands: Goed
Heel mooi, vrijwel als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Een nieuw, schitterend geïllustreerd verhaal van Daan
Demyttenaere en Timmers: een gouden koppel
Daan is zes jaar. Hij woont in een groot huis met broer Gijs en zusje Noor. Zijn mama heeft een drukke baan en zijn papa zorgt voor het huisgezin.
Daan helpt papa bij het eten klaarmaken, maar dan laat hij een luide wind. Papa is boos en stuurt Daan naar bed. Daarna maakt Daan troep op zijn kamer, rukt een veer uit de staart van de kip, laat een vaas vallen, kortom, hij is heel stout.
Als mama thuiskomt ligt Daan in bed en dan… draaien de rollen om.
Bart Demyttenaere schreef eerder een aantal jeugdboeken rond de personages Gijs en Lise. Eveneens van zijn hand is Leren lezen met Hanne en Sanne . Zijn boeken voor volwassenen De last van het leven , Spiegelschrift en Levenslang werden enthousiast onthaald door pers en publiek.
Leo Timmers maakte onder meer illustraties voor De Standaard Magazine , De Morgen , Knack en Humo . Prentenboeken met zijn illustraties werden uitgegeven in Spanje, Frankrijk, Amerika, Duitsland, Korea en Australië. Voor zijn prentenboek Blij met mij kreeg hij de Boekenpluim.
Lekker grappig prentenboek
Ook heel geschikt om voor te lezen
Leesniveau AVI-2

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »