Je iPad als mobiel kantoor - slim (samen)werken, waar je ook bent

Artikelnummer: 9112B0135
Aantal: 1

Auteur: Peter van Loevezijn, uitgever: van Duuren Management
Paperback, druk : 3e herziene editie, 1e druk februari 2015 | Nederlands | 200 pagina's | 9789089652683 | Afmeting: 23,1 x 13,9 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Er zijn inmiddels meer dan één miljoen iPads in Nederland en het aantal blijft maar groeien. Naast het grote succes in de privésfeer schaffen steeds meer professionals en managers de iPad aan, met het doel hun werk slimmer, efficiënter, mobieler en zoveel mogelijk papierloos uit te voeren. Maar in de praktijk komt daar nog onvoldoende van terecht, omdat zakelijke gebruikers onvoldoende weten hoe ze de iPad optimaal kunnen gebruiken.
Met Je iPad als mobiel kantoor is dat verleden tijd. Met dit boek kan iedereen leren hoe je veel tijd bespaart, minder of zelfs geen papier meer hoeft te gebruiken, en altijd en overal al je informatie ter beschikking hebt. Het boek heeft een heldere indeling op basis van de zes belangrijkste werkthema's voor elke professional: je iPad als informatiemanager, als creatiemanager, als communicatiemanager, als tijd- en taakmanager, als presentatiemanager en als relatiemanager.
* De meest actuele gids voor iedere zakelijke gebruiker van de iPad
* Vol praktische aanwijzingen voor de belangrijkste werkthema's
* Heldere aanpak om daadwerkelijk slimmer, mobieler en papierloos te werken
* Volledig herziene editie voor iOS8, met vele nieuwe apps en nog meer slimme adviezen
Peter van Loevezijn is (organisatie)adviseur, marketeer, business maker en schrijver van boeken en artikelen. Hij legt organisaties en professionals uit hoe ze de iPad optimaal kunnen gebruiken. Eerder schreef hij het boek Wat is nu eigenlijk het probleem? Een krachtige en overtuigende adviesaanpak. Volg hem op petervanloevezijn.nl en op Twitter (@pvloev).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »