Wat wil jij? Wat wil ik? - relatie checklist voor jongeren

Artikelnummer: 9114B3365
Aantal: 1

Auteur: W. Doornenbal, uitgever: Vbk Media
Paperback, druk 2007 | Nederlands | 110 pagina's | 9789023921790 | Afmeting: 19,1 x 19 x 1,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Heb jij een vriend of vriendin? Wil je er meer over weten, waarom bepaalde dingen in jullie relatie goed werken en andere juist niet? Of ben je single en wil je gewoon meer weten over relaties? Lees dan dit boek, want daarover gaat het.
De auteurs spraken met twintig jongeren in de leeftijd van 17 tot 25 jaar over hun ervaringen met (heteroseksuele) relaties. Daarnaast lazen de auteurs veel actueel onderzoek en literatuur. Dit alles verwerkten ze in dit praktische boek met veel voorbeelden en tips voor het bouwen aan een relatie. Ze schrijven o.a. over je eigen persoonlijkheid, verschillen tussen mannen en vrouwen, liefde, seks en communicatie. De discussievragen in ieder hoofdstuk bieden je de gelegenheid je eigen mening te toetsen. De jongeren die aan het woord zijn, hebben een kerkelijke achtergrond en dat klinkt door in hun opvattingen. De auteurs leggen deze opvattingen in combinatie met wetenschappelijke gegevens naast inzichten uit de bijbel, zodat je je eigen conclusies kunt trekken wat je daar aan hebt voor je eigen relatie.
Testjes en vragenlijsten (te downloaden van de website www.boekencentrum.nl/relaties) bieden je een checklist voor je relatie en zullen zeker gesprekstof opleveren.
Een interessant en prettig leesbaar boek om je eigen mening te vormen over relaties.
Wil Doornenbal en Cobi Wattez zijn beiden psycholoog en schreven eerder
Samen verder. Inzichten en oefeningen voor je relatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »