Sexuele geheimen

Artikelnummer: 9114P1252
Aantal: 1

Auteur: Douglas, uitgever: Vbk Media
Paperback, 5e druk 1995 | Nederlands | 383 pagina's | 9789063254995

Tweedehands: Goed
Als nieuw, met een ezelsoortje op een puntje van de voorkant kaft. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Sexuele geheimen is een allesomvattende gids op het gebied van de oosterse sexualiteit en mystiek. Voor het eerst worden met behulp van ruim 6OO instruerende illustraties voor geïntresseerden uit het Westen de geheimen onthuld van meer dan tweeduizend jaar oude taoïstische en tantratechnieken uit India, Nepal, China en Japan, die erop zijn gericht de sexuele ervaring te intensiveren en te cultiveren, en de fysieke liefde te laten uitmonden in geestelijke en lichamelijke bevrijding. In deze landen is sexualiteit altijd beschouwd als een wetenschap en een kunst, die tot in de kleinste bijzonderheden dient te worden bestudeerd en ervaren. De esoterische traditie van het Oosten gebruikt het mysterie van de sexualiteit als middel om tot alomvattende eenheid te komen. Het gevoel van eenheid dat tijdens of na de geslachtsdaad wordt ervaren, is volgens die traditie de meest algemeen toegankelijke mystieke ervaring. Tegelijkertijd zijn de geheimen van de tantrische en taoïstische leerstellingen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »