Diana, Portret Van Een Unieke Vrouw

Artikelnummer: 9114P2330
Aantal: 1

Auteur: Rosalind Coward, uitgever: Van Holkema & Warendorf
Hardcover met stofomslag, druk 2004 | Nederlands | 368 pagina's | 9789026929144 | Afmeting: 34,8 x 26 x 3,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Bijna zeven jaar geleden reageerde de wereld geschokt op de plotse dood van prinses Diana. Sindsdien werden reeds ontelbare bladzijden gewijd aan het leven van deze veelbesproken prinses, maar nooit slaagde een auteur erin haar persoonlijkheid zo waarheidsgetrouw te doorgronden als Rosalind Coward in Diana – Portret van een unieke vrouw. Coward schreef haar boek immers in nauwe samenwerking met de familie Spencer. Ze baseerde zich op meer dan 200 interviews en nooit eerder gepubliceerde onthullingen van familieleden en vrienden, om zo eindelijk het definitieve portret van de Queen of Hearts te kunnen schetsen.
Diana is een prachtige uitgave met meer dan 500 unieke foto’s, waarvan er 100 nooit eerder werden gepubliceerd. Het ontroerende voorwoord wordt verzorgd door Nelson Mandela. Ter ere van de nagedachtenis van Diana en haar onophoudelijke inzet voor verschillende humanitaire organisaties, wordt de opbrengst van het boek geschonken aan het Diana, Princess of Wales Memorial Fund.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »