Wat gaan we eten ?

Artikelnummer: 9116B1273
Aantal: 1

Auteur: Bill Granger
Paperback, druk 2009 | ne | 239 pagina's | 9789059565319

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw en ongebruikt. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving

Verrukkelijke ideeën voor aan de familietafel
Tijd is kostbaar voor mensen met een jong gezin en een druk leven - wie herkent het niet? Bill Granger weet als geen ander dat er in elk gezin behoefte is aan ideeën voor gemakkelijke gerechten die niet al te veel tijd kosten. 'Wat gaan we eten?' staat vol met Grangers kenmerkende ongecompliceerde gerechten die het druk bezette moderne gezin te hulp komen. De auteur is eigenaar van vier succesvolle restaurants in Australië en Tokyo, is ook een gerespecteerd interieurstylist en restaurateur, een populaire televisiefi guur en auteur van boeken die wereldwijd bij honderdduizenden over de toonbank gaan.

Dit boek bevat gerechten voor elk moment van de dag: een snel en gezond ontbijt, een voedzame lunch, iets lekkers bij de thee, het dagelijkse avondmaal en dinertjes met vrienden. En, heel praktisch: er zijn hoofdstukken met voordelige maaltijden voor wie even krap bij kas zit en met vooraf te bereiden maaltijden om in te vriezen. Bills gerechten zijn een weerklank van de ontspannen en informele manier van koken die hij ook in zijn beroemde restaurants laat zien: uitnodigend, smakelijk en bevredigend. Dit prachtig geïllustreerde boek vervult de behoefte aan gerechten die snel te bereiden, gezond en vooral ook lekker zijn, om met z'n allen aan de familietafel van te genieten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »