Digitale fotografie: Macro - de onmisbare gids voor het fotograferen van extreem dichtbij

Artikelnummer: 9116B2279
Aantal: 1

Auteur: Lars Polder, uitgever: Pearson Benelux B.V.
Paperback, 2e druk juni 2010 | Nederlands | 128 pagina's | 9789043018333 | Afmeting: 1 x 1 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, kan soms wat heel lichte, nauwelijks waarneembare, gebruikssporen hebben. Dagelijkse verzending, stevig verpakt en bezorgd door PostNL.


Beschrijving
Macrofotografie is het fotograferen van heel dichtbij. De vleugel van een vlieg, de structuur van textiel of dauwdruppels op een blad: van dichtbij leveren deze onderwerpen indrukwekkende beelden op. Macrofotografie is ook een uitdagende topsport: een goede voorbereiding is belangrijk, het juiste materiaal en een uitstekende technische beheersing van je digitale camera zijn noodzakelijk.

Met dit boek leer je professionele close-upfoto's te maken aan de hand van praktische tips en inspirerende voorbeeldfoto's. Naast uitleg over camerasystemen, de juiste flitsapparatuur en statieven, wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan fotografeertechnieken. Uiteraard worden ook populaire macro-onderwerpen als bloemen, insecten en paddenstoelen uitgelicht: macrofotografie is een wereldreis die in je achtertuin of huiskamer kan beginnen!

In dit boek:
- Heldere uitleg van basisbegrippen en fotografeertechnieken
- Geschikte apparatuur: macro-objectieven, statieven en flitsapparatuur
- De belichting regelen: speciale eisen voor macrofoto's
- Praktische tips voor scherpere foto's
- Populaire macro-onderwerpen uitgelicht: bloemen, insecten en paddenstoelen

Lars Polder is freelance schrijver met fotografie en fototechniek als specialisatie. Hij ontwikkelt cursusmateriaal en is actief voor vak- en amateurtijdschriften, dagbladen en publieksmedia, waaronder Zoom en fotografie.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »