Digitale fotografie / Macro - de onmisbare gids voor het fotograferen van extreem dichtbij

Artikelnummer: 9116B2279
Aantal: 1

Auteur: Lars Polder, uitgever: Pearson Benelux B.V.
Paperback, 2e druk juni 2010 | Nederlands | 128 pagina's | 9789043018333 | Afmeting: 1 x 1 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, kan soms wat heel lichte, nauwelijks waarneembare, gebruikssporen hebben. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
De vleugel van een vlieg, de structuur van een stof of dauwdruppels op een bloemblad: macrofotografie is een vak apart. Zonder gedegen kennis van zaken is macrofotografie geen gemakkelijke manier van fotograferen. Met dit boek leert u alles over het maken van indrukwekkende close-upfoto’s. Naast uitleg over de juiste apparatuur en de fotografietechniek, komt ook het bewerkingsproces in Photoshop aan bod. Aan de hand van duidelijke praktijktips en voorbeelden leert u zelf de meest spectaculaire foto’s te maken. Ideaal voor natuurfotografen en serieuze amateurs. Lars Polder schrijft als journalist veel over digitale fotografie en is ook de auteur van vergelijkbaar boek over productfotografie en het fotograferen met Sony-spiegelreflexcamera’s.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »