King Of Thorn - (Blu-ray is niet afspeelbaar in normale DVD-spelers!)

Artikelnummer: 9118B4156
Aantal: 1

Auteur: Manga
Blu-ray | Japans | 3700091023472

Tweedehands: Als nieuw
Nieuwstaat, krasvrij. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Op een paar miljard mensen zullen er slecht 100 overleven. Maar hun droom om in een betere wereld te ontwaken verandert in een heuse nachtmerrie.

2012: Een destructief virus genaamd Medousa teistert de wereld. Overlevingskans bij infectie: 0%.
De wereldleiders besluiten 100 mensen in een cryogene slaap te brengen in de hoop dat er in de toekomst een medicijn wordt gevonden.
Wanneer deze 100 wakker worden is het onderzoekscentrum, waar ze al die tijd hebben gelegen, veranderd in een onheilspellende gevangenis omgeven door bloeddorstige wezens. De 100 moeten leren samenwerken om aan de monsters en het Medousa virus te ontsnappen.
Zo begint een wanhopige strijd om te overleven. Wie zal er sterven voor ze de buitenwereld bereiken,en wat zullen ze daar aantreffen?

King Of Thorn: Een nieuwe mijlpaal in de survival horror waar actiescènes een monumentale schoonheid bereiken. Een volmaakte mengeling van beklemmende intriges en feilloze regie die films als alien en cube evenaren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »