Chaos

Artikelnummer: 9119B0878
Aantal: 1

Auteur: Escober, uitgever: Onbekend
Dwarsligger, 2e druk mei 2010 | Nederlands | 533 pagina's | 9789049800284 | Afmeting: 12 x 8,3 x 1,8 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Wanneer Alex Fisher, Brits militair, na zijn uitzending terugkeert uit Bosnië, blijkt dat de oorlog hem nog niet wil loslaten. Black-outs, nachtmerries en ongecontroleerde geweldsuitbarstingen zijn het gevolg. De demonen in zijn hoofd drijven Alex en zijn jeugdliefde Helen uit elkaar.
Als het hem niet lukt om zich weer in het dagelijks leven in te passen, vlucht hij naar Mexico om letterlijk afstand te nemen en alles van zich af te zetten.
Daar komt hij in aanraking met de mysterieuze Angela, gepassioneerd en gevaarlijk. Ze neemt hem mee naar Spanje, waar Alex opnieuw in levensbedreigende situaties terechtkomt.
Maar nu is hij niet langer alleen voor zichzelf op de vlucht…

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »