Leva - Minder stress, meer genieten

Artikelnummer: 9120B0332
Aantal: 1

Auteur: Mats Billmark, uitgever: Kosmos Uitgevers
Hardcover, 2e druk 2018 | Nederlands | 160 pagina's | 9789021566931 | Afmeting: 21,7 x 14,1 x 1,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf met stress en spanning. Vandaar dat ze in dit openhartige boek dat herkenbaar is voor velen precies de vinger op de zere plek weten te leggen.
De hoofdstukken in 'LEVA' zijn kort en praktisch en gaan over onder andere angst, slaap, tijd en stress met kinderen. Ze zijn geïllustreerd met persoonlijke ervaringen en eindigen met een inspirerende quote. Toegankelijk geschreven en levenswijsheid voor iedereen! # Meer dan 200.000 exemplaren verkocht in Zweden # Zoveel boeken met levenswijsheden gelezen, maar dit boek is het enige dat een mens nodig heeft. Zo compleet en duidelijk en praktisch! - Uit een reactie van een lezer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »