God Houdt Niet Van Vrijzinnigheid - verzamelde columns en krantenartikelen 1993-2004

Artikelnummer: 9120P3209
Aantal: 1

Auteur: P.B. Cliteur, uitgever: Uitgeverij Bakker
Paperback, druk 2004 | Nederlands | 364 pagina's | 9789035126299 | Afmeting: 21,4 x 13,7 x 3,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, kan soms wat heel lichte, nauwelijks waarneembare, gebruikssporen hebben. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Is religie noodzakelijk als grondslag voor de moraal? Is een relativistische levenshouding bevorderlijk voor een tolerante samenleving? Is het christendom of epicurisme dat onze cultuur bijeenhoudt? Hebben dieren rechten? Kunnen ambtenaren aanspraak maken op vrijheid van meningsuiting? Vormt het Openbaar Ministerie een gevaar voor onze democratie?
Deze en vele andere vragen worden behandeld in de eerste grote bundeling kleinere stukken van Paul Cliteur. De stukken verschenen eerder in de belangrijkste dagbladen. Ook zijn voor de televisie uitgesproken columns in het programma Buitenhof opgenomen.
God houdt niet van vrijzinnigheid bestrijkt een periode van tien jaar en begeeft zich op het terrein van de filosofie, cultuurgeschiedenis, rechtstheorie en politiek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »