Een weeffout in onze sterren - The Fault in Our Stars

Artikelnummer: 9121B0324
Aantal: 1

Auteur: John Green, uitgever: Onbekend
Dwarsligger, druk 2012 | Nederlands | 493 pagina's | 9789049802998 | Afmeting: 11,9 x 8 x 1,4 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Geen enkele samenvatting kan recht doen aan de kracht van Een weeffout in onze sterren. John Green heeft een meesterwerk geschreven dat door merg en been gaat, dat kracht geeft en vernietigt, dat ieder godsblij maakt dat hij lééft.
De zestienjarige Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbepaalde tijd. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niemands tijdbom zijn.
De zoektocht naar de mysterieuze schrijver van hun lievelingsboek, Een vorstelijke beproeving, leidt hen naar Amsterdam. Daar neemt hun leven een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.
Over John Green
John Green is een van de meest populaire auteurs van de Verenigde staten. Voor een deel heeft hij zijn roem te danken aan zijn Youtube-kanaal Vlogbrothers dat meer dan 600.000 abonnees heeft en aan zijn 1,1 miljoen volgers op Twitter (@realjohngreen). Naast Een weeffout in onze sterren verschenen van zijn hand in Nederlandse vertaling Het Grote Misschien, 19x Katherine, Paper Towns en Will Grayson, will grayson, dat hij schreef met David Levithan.
Quotes
`Deze roman raakt het hart en het hoofd. Een hartverscheurende lovestory en een uitdagend, ontluisterend verhaal over de zin van leven en dood smelten er prachtig in samen. Trouw
`Het is jaren geleden dat deze doorgewinterde recensent bij een boek tranen heeft gelaten, maar ik geef toe dat ik hierbij heb gehuild. Time Magazine

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »