Commerciele intelligentie - het geheim van winstgevend freelancen

Artikelnummer: 9122B1964
Aantal: 1

Auteur: Robert Elsing, uitgever: Ronde Tafel, Su de
Hardcover, 2e druk 2014 | Nederlands | 124 pagina's | 9789079142156 | Afmeting: 21,8 x 16,7 x 1,6 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Commerciële intelligentie is een praktisch handboek voor alle freelancers die actief zijn in de creatieve sector: van grafisch ontwerpers tot journalisten, fotografen tot scenarioschrijvers, van copywriters tot visagisten, stylisten en illustratoren.

Pakweg twintig procent van deze zzp'ers haalt tachtig procent van alle opdrachten binnen. Je zou denken dat die succesvolle twintig procent het neusje van de zalm is. Niet dus. Veel van de beste creatievelingen kunnen met moeite het hoofd boven water houden, terwijl sommige middelmatige collega's worden overladen met de leukste opdrachten. Wat bepaalt het verschil? Commerciële intelligentie! Succesvolle freelancers kunnen zichzelf en hun werk beter verkopen.

Dit boek biedt dan ook direct toepasbare adviezen voor alle creatieve freelancers die tevens commercieel intelligent aan de slag willen.

Robert Elsing is freelance fotograaf. In een vorig leven was hij een succesvol verkoper bij een bedrijf in medische apparatuur. De commerciële kennis die hij toen opdeed, zet hij in bij het geven van workshops en lezingen over ondernemersvaardigheden en verkooptechnieken voor freelancers in de creatieve sector.

'Een must read! Leerzaam, praktisch en nuttig.'
Kitty de Jong, zakelijk adviseur Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

'Een boek naar mijn hart.'
Lars Boering, directeur FotografenFederatie

'Een helder geschreven inspiratiebron voor freelancers.'
Dolf Rogmans, hoofdredacteur De Journalist/Villamedia

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »