Think Like a Lawyer, Don't Act Like One - de fundamentele lessen voor de slimme onderhandelaar

Artikelnummer: 9123B0051
Aantal: 2

Auteur: Aernoud Bourdrez, uitgever: BIS Publishers BV
Paperback, 3e druk 2015 | Nederlands | 160 pagina's | 9789063693084 | Afmeting: 18,3 x 14,8 x 1,3 cm

Tweedehands: Als nieuw
Nieuw boek. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Iedereen heeft te maken met conflicten. In dit boek worden 75 strategieën behandeld om conflicten op te lossen of juist te vermijden. Iedere les is uitvoerig getest en in de praktijk gebracht door de auteur.

Dit boek biedt 75 succesvolle strategieën om conflicten te voorkomen of op te lossen. Met de beste lessen van Winston Churchill, Al Capone, Harvard University, drie bonobo's, twee zoenende boksers, Gorbatsjov en vele anderen. Te gebruiken bij barse agenten, boze buren, onwillige debiteuren, slechte opdrachtgevers, sluwe advocaten en andere ruziemakers. Elke les is door de auteur uitvoerig getest en kan worden toegepast aan de keukentafel, op straat en in de boardroom. De korte puntige teksten zijn aantrekkelijk geïllustreerd. Think Like a Lawyer Don't Act Like One is een complete en direct bruikbare inleiding in de praktijk van conflictbeheersing. Aernoud Bourdrez is zelf advocaat en onderhandelaar. Zijn praktijk is gevestigd in Amsterdam en hij is gespecialiseerd in auteursrecht. Hij behartigt de belangen van kunstenaars, ontwerpers en architecten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »