Sophia - Een verhaal over vallen, opstaan en jezelf vinden tussen chemo en kurkuma

Artikelnummer: 9123B0646
Aantal: 1

Auteur: Sophia van Sorgen, uitgever: Spectrum
Paperback, 1e druk 2017 | Nederlands | 200 pagina's | 9789000356331 | Afmeting: 21,5 x 14 x 1,9 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving

'Uit Sophia's boek straalt zoveel levenskracht dat ik het iedere nacht onder m'n kussen ga leggen in de hoop dat het zo ook op mij afstraalt.' - Anne Barnhoorn, scenarioschrijver en winnares Gouden Kalf voor Aanmodderfakker

'Een bijzonder verhaal van een bijzonder Achterhoeks meisje.' - Veronie Snijder-Kramer, Boekhandel Kramer in Winterswijk en ex-boekenpanel DWDD

Dit is het verhaal van een jonge vrouw die ontsnapte aan beklemmende adviezen en een bezorgde omgeving, en het vliegtuig pakte naar de andere kant de wereld. Bij Sophia is twee keer kanker ontdekt. De eerste keer was ze een puberend meisje in Winterswijk, de tweede keer was ze een jonge, succesvolle vrouw in Amsterdam met de wereld aan haar voeten. De tweede keer is haar omgeving weer in paniek, maar Sophia niet. Ze weet niet zeker of ze zal genezen maar ze weet wel dat het verloop van haar leven voortaan volgens haar regels zal gaan. Als een moderne Alice in Wonderland beweegt Sophia zich in een landschap vol bijzondere ontmoetingen om uiteindelijk thuis te komen bij zichzelf.

Sophia van Sorgen is een gesprekstherapeut, voedingsdeskundige en meditatie- en ademhalingscoach. Ze begeleidt mensen met verschillende gezondheidsprogramma's die ze heeft ontwikkeld op basis van haar eigen methode. Sophia woont en werkt in Amsterdam.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »