Persoonlijk functioneren in de hulpverlening - morivaties en drijfveren bij je professionele onrwikkeling

Artikelnummer: 9123B0697
Aantal: 1

Auteur: I. den Boer-Benders, uitgever: Uitgeverij Boom/Nelissen
Paperback, 1e druk 2005 | Nederlands | 192 pagina's | 9789024417063 | Afmeting: 21 x 13,4 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat, met persoonlijke opdracht van auteur voorin. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Persoonlijk functioneren in de hulpverlening 1e druk is een boek van I. den Boer-Benders uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789024417063

Centraal in dit boek staat het persoonlijk functioneren van de hulpverlener. Opleidingen richten zich primair op het aanleren van theorie n en klinische vaardigheden. Er is een leemte wanneer het gaat om persoonlijke aspecten van het werk. Dit boek wil een antwoord zijn op deze leemte, want juist binnen de hulpverlening word je geconfronteerd met extremen van menselijk gedrag. Het boek dwingt tot expliciet nadenken over eigen motivaties en drijfveren. Door het lezen van dit boek zal men gestimuleerd worden kritisch te kijken naar de cli nt, het hulpverleningsproces en naar zichzelf. Het boek is geschreven voor studenten Social Work. Ook hulpverleners en therapeuten met praktijkervaring zullen ondersteuning en herkenning vinden in dit boek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »