Alles over vogels

Artikelnummer: 9124B1062
Aantal: 1

Auteur: Jen Green, uitgever: Ruitenberg Boek
Hardcover, druk 1999 | Nederlands | 64 pagina's | 9789054260141 | Afmeting: 21 x 21 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, kan soms wat heel lichte, nauwelijks waarneembare, gebruikssporen hebben. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
ALLES OVER VOGELS
Van je achtertuin tot de vlakten van Afrika zijn er overal allerlei vogels te vinden. Vogels zijn er in alle maten, vormen en kleuren die je maar kunt bedenken, en elke vogel is perfect aan zijn omgeving aangepast. Het bekijken van zelfs het kleinste vogeltje in de tuin is al fascinerend - maar het wordt nog veel leuker als je precies weet waar je naar moet kijken. Alles over vogels laat je heel veel verschillende vogels in kleur zien - terwijl ze uit een ei komen, een partner vinden, een nest bouwen en gaan trekken. Er zijn ook heel veel projecten, van het maken van vogelhuisjes tot het herkennen van sporen, resten van hun eten en de melodie die vogels fluiten. 19 informatieve stukken over vogels en hun leven. 23 praktische projecten waarmee je de vogelwereld veel beter leert kennen. Meer dan 200 kleurenfoto's en verklarende tekeningen. Ideaal voor gebruik thuis of op school voor 8- tot 12-jarigen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »