Digitaal Ontwerpen - leer ontwerpen op uw computer

Artikelnummer: 9125B0707
Aantal: 1

Auteur: David Dabner, uitgever: Uitgeverij Librero
Paperback, druk 2007 | Nederlands | 160 pagina's | 9789057647666 | Afmeting: 21 x 21 x 1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, kan soms wat heel lichte, nauwelijks waarneembare, gebruikssporen hebben. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Op uw computer thuis kunt u vrij eenvoudig zelf uw eigen visitekaartje, uitnodigingen, cv of wenskaarten ontwerpen. Er is zelfs nog veel meer mogelijk. Wat dacht u van een logo voor uw bedrijf, een dvd-hoesje voor een familievideo, een flyer, brochure, nieuwsbrief of een tijdschrift? Dit boek geeft u nuttige informatie over hoe u effectief en professioneel een mooi ontwerp maakt.
In het eerste deel van dit boek leert u de basisbeginselen van ontwerpen, het toepassen van kleur en lettertypen en het uitkiezen van materialen, het opzetten van een eenvoudig stramien en het werken met afbeeldingen. In het tweede deel komen verschillende eenvoudige projecten aan bod die u kunnen inspireren bij het ontwerpen van uw eigen producten. Leer zelf ontwerpen voor uw eigen bedrijf, uw familie of gewoon voor uzelf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »