Vogels Van West- En Midden-Europa - van west- en midden-europa

Artikelnummer: 9125B3080
Aantal: 1

Auteur: Onbekend, uitgever: The Readers Digest
| Nederlands | 320 pagina's | 9789064076947 | Afmeting: 15 x 20 x 2 cm

Tweedehands: Nieuw


Beschrijving
Zelfs het dichtbevolkte West- en Midden-Europa biedt nog voldoende mogelijkheden om vogels waar te nemen. Niet alleen natuurgebieden, maar ook parken en tuinen zijn uitstekende plaatsen om ze te observeren. Deze veldgids beschrijft in systematische volgorde, gerangschikt naar familie, meer dan 300 vogels. Aan de hand van hun specifieke kenmerken en eigenschappen als vorm, veren, grootte, vlucht en zang zijn ze in hun natuurlijke omgeving gemakkelijk te herkennen.Met verspreidingskaartjes en waarnemingstips. Deze gids staat vol met prachtige tekeningen die in kleur zijn uitgevoerd en veel details laten zien.
VOGELS VAN WEST- EN MIDDEN-EUROPA maakt deel uit van de zevendelige serie Veldgids voor de Natuurliefhebber en is al tientallen jaren een succes. Daarom is deze serie nu geheel herzien en in een nieuw jasje gestoken. Zo kunnen nieuwe en ervaren natuurliefhebbers weer genieten van deze vraagbaak over de boeiende planten- en dierenwereld om ons heen. De zeven handzame gidsen laten tot in de kleinste details de kenmerken en bijzonderheden zien van hetgeen u tijdens wandelingen in het bos, op de hei, in de duinen of waar dan ook kunt tegenkomen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »